Zelf een product ontwikkelen en verkoopklaar maken is niet iets dat zomaar van een leien dakje gaat. Wat komt er een hoop bij kijken: gesprekken met een vormgever (dank voor je steun Patrick!), leveranciers, offertes opvragen, sommige helaas moeten bedanken ('wegens waardevol maar onbetaalbaar'), andere oplossingen zoeken, enzovoorts enzovoorts. 

Maar ik ben trots op het eindresultaat: de Ruysloos windreflectors kan ik nu aanbieden in een mooie bewaardoos, inclusief een mooi bewaarhoesje voor onderweg. En met die chique bewaardoos heb je meteen een mooie opbergplek voor je batterijen (bij mij zweven die overal en nergens in huis, kantoor, jassen en auto).

Komende week ligt er een demoset gereed bij mijn audiciën van Beter Horen in Schalkhaar (Wim, dank voor jouw support en inspanningen!). Eind deze maand verschijnt er ook een interview in een vakblad voor de hoorbranche. En tegelijkertijd wordt er achter de schermen gewerkt aan een generieke oplossing voor alle soorten hoortoestellen (dank voor jouw onvermoeibaar meedenken Stan)!

Als ik terugkijk op de lange weg die bij de ontwikkeling van dit product is afgelegd wil ik ook graag mijn dank uitspreken naar de jongens en meisjes van Cibap (opleiding media en vormgeving in Zwolle voor de ontwikkeling van de huisstijl) en Hogeschool Arnhem Nijmegen (doorontwikkeling en testen prototypes). En mijn broer Eric voor zijn support met raad en daad bij de patentaanvraag. 

Achter de schermen zijn er aardig wat mensen bezig geweest. Het grote doel is om het leven van hoortoesteldragers een klein beetje comfortabeler te maken. Als ik ze zelf draag merk ik het niet, maar ik merk het meteen als ik ga wandelen en vergeten ben ze op te zetten.