We hebben een volgende serie prototypes klaar in de kleuren bruin en grijs!

Waarom deze kleuren?

De proefpersonen die we spraken wilden graag een onopvallendere oplossing dan een witte plakstrip. Logisch natuurlijk.

Wat willen we testen?

De vorige generatie Ruysloos plakstrips bleek goed te functioneren. Het testpanel gaf aan dat de windruis significant afnam. Maar die witte kleur he? Daarom hebben we een nieuwe serie gemaakt met verschillende stoffen. We willen graag weten hoe deze in de praktijk uitpakken.

Wat is ons aanbod?

We sturen je graag een setje toe in de door jou gewenste kleur. En natuurlijk willen we daar wat voor terug! Als je voor ons een beoordelingsformulier (on line) wilt invullen, dan kunnen wij de Ruysloos plakstrips verder verbeteren.

Help jij mee?

Vul dan onderstaand formulier in. En mocht je iemand kennen die hoortoestellen draagt (1,6 miljoen Nederlanders!), stuur dan dit bericht gerust door!

Via audicien?

We snappen heel goed dat u uw kostbare hoortoestellen liever aan de audicien over laat. U kunt daarvoor ook terecht bij:

Beter Horen Schalkhaar

de heer W. Smeenk
Pastoorsdijk 28
7433 DK Schalkhaar

Ja, ik test mee!

Let op: op dit moment hebben we enkel plakstrips voor Achter-Het-Oor-toestellen!

We sturen u graag een bestelbevestiging per email toe.
Voorwaarden: de Ruysloos plakstrips nog in het prototypestadium zitten. Dat betekent dat ze mankementen kunnen vertonen en/of dat ze minder goed werken dan u misschien verwacht. De toegezonden prototypes zijn bedoeld om eventuele tekortkomingen te ontdekken en om te ontdekken in welke mate ze helpen om de windruis te reduceren. Ruysloos berekent geen kosten voor het toezenden van de prototypes. Door dit formulier in te vullen geeft u aan dat u de voorwaarden gelezen hebt en begrijpt. Tevens verklaart u als tegenprestaties het beoordelingsformulier in te vullen zodat we de Ruysloos-oplossing verder kunnen verbeteren. Tevens geeft u aan dat u Ruysloos niet aansprakelijk stelt voor eventuele tekortkomingen of eventuele schade die door het gebruik van de Ruysloos-oplossing ontstaat.
Form by ChronoForms - ChronoEngine.com