Het werk van de HAN IPO- en de Cibapstudententeams zit er op. En inmiddels is de website opgeleverd. Wat zijn de volgende stappen? Ik leg het graag uit.

Allereerst: leuk om te melden dat beiden studententeams mooi werk hebben opgeleverd. Dat vonden ook hun opleiders: ze scoorden hoge cijfers. Het project van HAN IPO-team is bij hun presentatie zelfs als beste project door de opleiding gekozen. Daar zijn ze zelf terecht trots op, en ik natuurlijk ook!

Maar het allerblijst werd ik van de reacties van de testpersonen: de laatst gekozen oplossingsrichting (een plakstrip) reduceert de windruis goed. De testpersonen melden dat ze het overige geluid van het verkeer goed konden horen en daar waren ze enorm blij van.

Een stap verder

Daarom is besloten om de volgende stappen te zetten naar productie. Daarvoor willen we meer inzicht krijgen in de marktbehoeften van andere hoortoesteldragers.

Dat pakken we als volgt aan:

  • we hebben een enquete opgezet en waarderen het zeer als die wordt ingevuld.
  • we zetten een nieuwsbrief op om contact te houden met de doelgroep.
  • we hebben een werkende webshop opgezet (let op: we leveren nog niet uit!)
  • we verbeteren het bestaande prototype en zetten een grotere testgroep op. Aanmelden kan via het contactformulier (onderaan op de homepage).

En we vragen jou om ons te helpen! 

Hoe? In de achterliggende periode ontdekten we dat er veel meer hoortoesteldragers last hebben van windruis dan we zelf hadden ingeschat. Daar komen we graag mee in contact.

Heb je hoortoesteldragers in jouw omgeving, dan stellen we het op prijs als je ze op Ruysloos wilt attenderen.