Alfatest!

Na ontelbaar veel prototypes, testen van vormen, veranderen van afmetingen en uitproberen van heel veel verschillende materialen zijn we nu zo ver dat we dicht bij een voldoende werkende oplossing zijn.

 

Het Ruysloos oplossing in een notedop

De Ruysloos beugel wordt op het hoofd gezet. De uiteinden zijn met winddempend materiaal bekleed. Deze voorkomen dat de wind bij de microfooningangen van het achter-het-oor-toestel komt.

Door de vorm blijft de Ruysloos beugel makkelijk op het hoofd zitten. En kom je op je bestemming en ben je weer uit de wind, dan kun je de beugel afzetten en om je nek hangen, of in een jaszak stoppen.

 

Wat willen we testen?

Zoveel mensen zoveel zinnen. Is de gekozen maat goed voor iedereen? Of moeten we met een aantal standaardmaten gaan werken?

Hoe is het draagcomfort? Is ie te licht of juist te zwaar? En wat doe je met de Ruysloos beugel als je hem niet gebruikt? Hoe wil je hem opbergen? Wanneer gebruik je hem? Blijft iet goed zitten?

Maar het allerbelangrijkste: dempt hij de windruis voldoende? Ben je er tevreden over? Merk je een significant verschil?

 

Wordt jij een van onze alfatesters?

We zoeken mensen die in de eerste plaats zelf beter willen horen in buitensituaties. We zoeken mensen die gemotiveerd zijn om ook anderen te helpen. Ze moeten kritisch zijn en goed in staat zijn om iets dat nog niet goed genoeg werkt genuanceerd te beschrijven. 

En je moet een achter-het-oor-toestel dragen (1 of 2, dat maakt niet uit). We krijgen ook vragen voor in-het-oor-toestellen en baha's. Die kunnen we op dit moment helaas nog niet helpen. Hopelijk kan dat in een latere fase wel.

Alfatest is afgerond. Aanmelden niet meer mogelijk.

 

Omdat we uitsluitend gemotiveerde alfatesters willen, vragen we een kleine onkostenvergoeding van € 25 voor de Ruysloos beugel. Gaat ie uiteindelijk in productie en ben je tevreden, dan krijg je € 25 korting op de productiebeugel.

 

Terug naar blog